Fost deputat de Argeș - anunță înfiinţarea unui MUZEU Vadim Tudor!

Dragoş Dumitriu, fostul deputat PRM de Argeș, a dezvăluit în cel mai recent editorial publicat în varianta online a României Mari că există o inițiativă care susține deschiderea unui muzeu dedicat lui Vadim Tudor.

CITEȘTE ȘI ... ÎN ARGEȘ! Amenzi de 6.000 de lei pentru transport ilegal de lemne!

EVZ vă prezintă o serie de pasaje din amintitul editorial:

”Tribunul, comemorat la hotelul lui Mitică Dragomir
„Am apelat la familia Tribunului şi am reuşit anul trecut să organizăm un prim „Memorial Vadim” (...) Opera marelui om politic, jurnalist, scriitor, poet, scenarist, prietenul sincer şi omul sensibil au fost evocate în prezenţa Lidiei Vadim Tudor, la manifestarea organizată în sala de conferinţe a hotelului Crystal Palace, pusă la dispoziţie de un alt prieten al Tribunului, Dumitru Dragomir (...)

Printre fani, un general SPP
Generalul SPP Dănuţ Saulea a povestit cîteva episoade mai puţin cunoscute în care l-a însoţit pe Vadim la întîlniri extrem de importante, unele internaţionale (...) Jurnalistul DD Rujan, „temutul” director al Vocii României, a amintit de începuturile „României Mari“, revista condusă azi de Lidia Vadim Tudor.

Lidia vrea muzeu
În acest context, s-a pus în discuţie şi ideea Lidiei de a organiza un muzeu dedicat ilustrului său tată (...) Ultimul, dar nu cel din urmă – mulţumiri lui Dumitru Dragomir, cel datorită căruia manifestarea „Memorial Corneliu Vadim Tudor”, ediţia a doua, s-a putut desfăşura în condiţii excelente”, scrie Dragoş Dumitriu.


Propagandă putinistă şi dughinistă

Facem precizarea că, prin materialele promovate, actuala versiune online a României Mari (condusă de Lidia Vadim) face o propagandă putinistă şi dughinistă făţişă. Bunăoară, ni se prezintă un interviu-fluviu cu Valeri Kuzmin, ambasadorul Federaţiei Ruse, care susţine că „potrivit adevărului istoric, Rusia nu a invadat niciodată Europa”.”


Sursa: Evz.ro