Extragere specială de Paşte! Premiul total de un milion de lei

Extragerea ocazională a Loteriei bonurilor fiscale de Paște se va organiza duminică, 8 aprilie. Participă bonurile fiscale emise între 22 ianuarie și 23 martie 2018. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.
Selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. Duminică, 8 aprilie 2018, ora 19:00 va fi organizată prima etapă, care va consta în extragerea bilelor ce vor determina luna şi ziua emiterii, precum și valoarea bonurilor câștigătoare. Dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câștigătoare.

Detalii despre prima etapă de selecţie a câştigătorilor Loteriei bonurilor fiscale din 8 aprilie 2018:

Extragerea va avea trei etape:

- etapa I: va fi extrasă o bilă pentru determinarea lunii bonurilor câștigătoare, cu numere de la 1 la 3;

- etapa II: în funcție de luna câștigătoare, va fi extrasă o bilă pentru determinarea zilei în care au fost emise bonurile câștigătoare, după cum urmează:

- pentru luna ianuarie, o bilă cu numere de la 22 la 31;

- pentru luna februarie, o bilă cu numere de la 1 la 28;

- pentru luna martie, o bilă cu numere de la 1 la 23;

- etapa III: vor fi extrase 3 bile pentru determinarea valorii bonurilor câștigătoare.

Extragerea va fi realizată cu urnele și bilele pe care Loteria Română le utilizează pentru tragerile loto. Comisia de supraveghere va fi formată din câte un reprezentant al MFP, al ANAF și al CNLR. Bilele și urnele vor fi verificate în prezența comisiei înainte de tragere.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice (MFP), al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al C.N. „Loteria Română” (CNLR) pentru o perioadă de minim 30 de zile.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate și o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.

Sursa: Digi24.ro