Criminal în libertate! 4 oameni înjunghiaţi, iar un altul lovit cu maşina în Timiş

Un bărbat şi o femeie, soţ şi soţie, au venit în parc cu bicicletele pentru a face mişcare. La un moment dat, un tânăr în vârstă de 33 de ani, din localitatea Bichigi, a scos un cuţit, pe bărbat l-a înjunghiat mortal, iar pe femeie a rănit-o grav. Individul a furat una dintre biciclete, cu care a mers într-un sat din apropiere. A înjunghiat alte două persoane în satul Temereşti, iar pe alta a lovit-o cu o maşină pe care a furat-o. Bărbatul nu a fost încă prins.

CITEȘTE ȘI ... Update: Argeșean înghițit de ape! Căutările continuă și astăzi (VIDEO)


Mihai Grecu, şeful Unităţii de Primiri Urgente a Spitalului Judeţean Timişoara, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că femeia înjunghiată în parcul din Făget va fi transportata la unitatea medicală cu elicopterul SMURD, fiind în comă. Totodată, şi o a treia victima a individului va fi dusă la Timişoara cu o ambulanţă, iar celelalte două victime au fost transportate la Spitalul din Făget pentru îngrijiri medicale.


Poliţiştii nu au reuşit încă să îl prindă pe indivind, acesta fiind căutat.

Conform unor surse judiciare, individul care a atacat cinci persoane se numeşte Ionel Boldea şi este din localitatea timişeană Bichigi. Poliţiştii au reuşit să găsească maşina pe care bărbatul a furat-o, autoturismul fiind abandonat la intersecţia drumului dintre Temereşti şi Birchis.


Sursa: mediafax.ro