Adolescenta din Pitești, cazută de la etaj - transferată la un spital din capitală! | Sursa Ta

 


Incident cutremurător, seara trecută, în Piteşti! 
O adolescentă de 15 ani a picat în gol de la etajul trei şi se zbate acum între viaţă şi moarte, pe patul de spital.

Cel care a dat alarma a fost unul dintre vecini. 

În casă, când s-a petrecut nenorocirea, era şi tatăl adoptiv al fetei, care le-a mărturisit poliţiştilor că dormea şi nu a ştiut nicio clipă ce s-a întâmplat cu adolescenta. 
Din spusele vecinilor acesta adormise după ce consumase mai multe sticle de alcool.

Fata a fost preluată imediat de o ambulanţă şi dusă de urgenţă la Spitalul de Pediatrie. Medicii sunt însă rezervaţi în privinţa şanselor ei de supravieţuire. Adolescenta a suferit mai multe traumatisme severe la nivelul capului şi al abdomenului.


Tudor Ionescu, managerul Spitalului de Pediatrie Piteşti a declarat: 

„Pacienta a venit într-o stare destul de gravă, dar, din fericire, conştientă, cooperantă. În momentul de faţă este instabilă respirator, urmează în continuare să fie investigată şi vom avea un bilanţ lezional ulterior mai amănunţit.”

Oamenii legii au deschis o anchetă şi îi vor audia pe părinţii fetei ca să afle ce s-a întâmplat. Chiar dacă la primă vedere pare un accident, poliţiştii nu exclud varianta ca fata să fi sărit intenţionat sau să fi fost împinsă.

 

UPDATE: 

Din ultimele informații aflăm că astăzi adolescenta a fost transferată la un spital din capitală. Aceasta se afla în stare stabilă.


Sursa: observatornews.ro