Imagini Live pe Facebook din microbuzul cu români implicat în accidentul din Germania

UPDATE, 10 mai: 

Românii implicaţi în cumplitul accident de pe autostră, în Germania, au transmis imagini Live pe Facebook, chiar din microbuz, cu câteva ore înainte de tragedie. Cea care a filmat imaginile este chiar femeia în vârstă de 40 de ani care şi-a pierdut viaţa în tragicul accident de pe autostrada A3.

Pe imagini se poate observa condiţiile precare în care cei 10 români, inclusiv şoferul, circulă cu microbuzul.

Cu excepţia şoferului, niciunul dintre pasageri nu poartă centura de siguranţă. Mai mult, unii dintre ei sunt nevoiţi să stea cu picioarele pe mai multe cauciucuri pe care şoferul le-a pus pe podeaua microbuzului. Mai mult, în partea din faţă a microbuzului se văd numeroase cabluri, unele neizolate, care ies de sub bord.
 

Un grav accident rutier a avut loc, marți noaptea, pe autostrada A3 din Germania, după ce o autoutilitară și un microbuz în care se aflau zece români au intrat în coliziune, în apropiere de orașul Limburg an der Lahn. 

Potrivit observator.tv, o româncă în vârstă de 40 de ani a murit pe loc, după ce a fost proiectată câțiva metri, prin parbrizul microbuzului 

Mai mult, toți românii au ajuns la spital, unii dintre ei în stare foarte gravă, după ce microbuzul s-a răsturnat de câteva ori. Un pacient a fost transportat cu un elicopter la cel mai apropiat spital.

Polițiștii germani au demarat o anchetă despre cauzele acestui teribil accident.