Accident mortal pe A1 | Trafic blocat | Sursa Ta

Accident mortal pe autostrada București - Pitești. Pe sensul de mers către capitală, la kilometrul 21, un autoturism și tir s-au ciocnit.

Unul dintre șoferi și-a pierdut viața. Traficul este restricționat în zona respectivă, reluarea circulație făcându-se în maxim 45 de minute.

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, circulația este restricționată(banda unu) pe autostrada A1 București - Pitești, pe sensul către capitală, la kilometrul 21+100 de metri, în zona localității Bolintin Vale, jud. Giurgiu, din cauza unui accident în care au fost implicate două autovehicule.

Se estimează reluarea circulației, în 45 de minute.”, menționează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

 

----------------------------------------------------------------

 

UPDATE, ora 10:00

Deși informațiile oferite de autorități arătau că un autoturism și un tir s-au cioncit pe A1, ultimele date arată că vorbim despre două camioane de mare tonaj a fost implicate într-un accident rutier produs pe A1.
În urma impactului, o persoană a murit, iar o parte din încărcătura din unul dintre camioane a ajuns pe carosabil.


Persoana decedată era pasageră într-unul dintre camioane. Vorbim despre un bărbat de aproximativ 30 de ani, care a fost preluat de un echipaj medical și resuscitat, dar fără rezultat.
O altă persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind vorba despre unul dintre șoferii camioanelor.


Foto:  News.ro