ZAHANAUA lui Max a intrat în insolvenţă!

Cu ani în urmă, aproape că nu era seară în care Zahanaua de pe malul Argeşului să nu aibă mai toate mesele ocupate. Mâncarea bună, amplasamentul pitoresc pe malul râului şi aerul rustic atrăgeau sute de clienţi în fiecare zi, iar afacerea mergea strună, aducându-i profituri frumoase managerului Marius Gheorghe, pe care toată lumea îl ştie sub numele de Max.

În urmă cu trei patru-ani, omul de afaceri a decis să se mute din vechiul restaurant, apucându-se să construiască altul mai mare şi mai frumos. Din păcate, socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, după darea în folosinţă a noului restaurant o parte dintre clienţii fideli apreciind că Zahanaua lui Max nu mai e ce a fost odată şi că şi-a pierdut farmecul. Drept dovadă că afacerile nu au mai mers cum trebuie stă faptul că, în urmă cu două săptămâni, managerul Marius Gheorghe a cerut în instanţă intrarea în insolvenţă a Chin-Chin SRL, firma care administrează restaurantul din cartierul Tudor Vladimirescu. Judecătorul sindic a acceptat solicitarea omului de afaceri, astfel că începând din 14 iunie s-a declarat oficial deschiderea procedurii insolvenţei în forma simplificată a societăţii SC Chin-Chin SRL, care se va derula după următorul calendar: # termenul-limită pentru depunerea declaraţiilor de creanţă - 31 iulie 2017; # termenul-limită pentru verificarea creanţelor, întocmirea şi publicarea în BPI a tabelului preliminar al creanţelor - 11 august 2017; # termen-limită pentru soluţionarea contestaţiilor şi afişarea tabelului definitiv al creanţelor - 6 septembrie 2017; # prima şedinţă a adunării creditorilor - 17 august 2017.

CITEȘTE ȘI ... CE RUȘINE! Șefă la LEONI – acuzată că a tras țepe la saloanele de coafură!

Dosarul a fost conexat cu cel în care Administraţia Bazinală de Apă Argeş Vedea a solicitat insolvenţa societăţii pe care funcţionează restaurantul. Conform bilanţului pe 2016 raportat la Finanţe, Chin-Chin SRL are datorii de peste 10 miliarde de lei vechi, după ce vreme de şase ani a fost pe pierdere.

 

Sursa: Săptămânalul Ancheta