(video) Magazinul Lidl din Curtea de Argeș a fost inundat

Update ora 18:30

Magazinul Lidl din Curtea de Argeș a fost și el afectat în urma precipitațiilor abundente. În doar câteva minute, furtuna și ploile au făcut ravagii în Curtea de Argeș.

 

De asemenea, un nou cod galben de vreme rea  a fost emis de ANM. Între orele 18:30 și 20:00, mai multe localități din județul Argeș se vor afla sub o avertizare meteo imediată.

Se vor semnala intensificari ale vantului, local vijelie, descarcari electrice,grindina de mici si posibil medii dimensiuni, averse ce vor cumula local 20...25 l/mp. 

Localitățile vizate: Costesti, Buzoesti, Barla, Slobozia, Ungheni, Stolnici, Lunca Corbului, Suseni, Recea, Caldararu, Mirosi, Harsesti, Popesti, Izvoru, Stefan cel Mare, Raca.

 

Update

În Curtea de Argeș, furtuna, ivită din senin, a durat 20 de minute și a făcut prăpăd. Canalizarea nu a mai făcut față cantității mari de apă scursă de pe versanți și străzile au fost acoperite de puhoaie de jumătate de metru.

 Inundatii Curtea de Arges

 

Mai multe mașini au rămas în jumătatea apelor. Câțiva șoferi, de teama gurilor de canal luate de apă, au mers cu mașinile pe trotuare. Furtuna a smuls și o parte a acoperișului unui bloc pe care l-a trântit la pământ.

 

 Inundatii Curtea de Arges

 


Vremea continuă să facă ravagii. În urma precipitațiilor abundente din ultima oră, mai multe gospodării din Valea Iașului au fost inundate. La fața locului intervin pompierii cu un echipaj cu o motopompă.

De asemenea, o autospecială se află la Curtea de Argeș, acolo unde un copac a căzut peste două mașini staționate.

Mai mult, inundații au fost sesizate în mai multe locații din Curtea de Arges. Se intervine cu mai multe echipaje pe Strada Progresului.

 

 Inundatii Curtea de Arges

Reamintim că până la ora 15:00 este în vigoare un cod galben de vreme severă, vizate fiind mai mule localități din Argeș (VEZI AICI LOCALITĂȚILE).

Potrivit meteorologilor, sunt așteptate averse ce vor cumula local 20...25 l/mp, descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni, intensificări de scurtă durată ale vântului.