ACUM! Artiştii din Priboieni au câștigat - Argeșul are două ansambluri din șase în SEMIFINALĂ!

UPDATE:

Artiştii „Doina Cârcinovului” din Priboieni au câștigat competiția de astăzi în cadrul emisiunii „La Măruţă” în fața Ansamblului Folcloric „Junii Petrileni” din judeţul Hunedoara.
Dansatorilor noştri au câştigat detaşat, la o diferenţă de 7300 de voturi.
Astfel, județul nostru este reprezentat în semifinalele Duelului Ansamblurilor de artiștii bascoveni și „Doina Cârcinovului” din Priboieni. 

Argeşul are şansa să aibă 2 ansambluri printre cele 6 semifinaliste la competiţia naţională Duelul Ansamblurilor. După victoria de ieri a artiştilor bascoveni, astăzi intră în platourile de filmare de la Pro TV „Doina Cârcinovului” din Priboieni. 
Artiştii din Priboieni se vor duela astăzi în cadrul emisiunii „La Măruţă” cu Ansamblul Folcloric „Junii Petrileni” din judeţul Hunedoara, pentru a merge mai departe în competiție. Pentru a le asigura dansatorilor noştri un loc printre cele 6 ansambluri din ţară care vor intra în semifinală, votaţi prin SMS la numărul 1266 cu textul textul ARGES (atenţie, fără Ş, deoarece sistemul nu recunoaşte diacriticele!), costul unui mesaj fiind de 24 de cenţi. Mai multe mesaje înseamnă mai multe voturi pentru favoriţii noştri, de pe un telefon putând fi trimise oricâte SMS-uri doriţi. 
O altă modalitate de a susţine artiştii argeşeni este votul online, pe platforma lamaruta.protv.ro/voteaza, însă aici nu puteţi vota decât o singură dată. Pentru a putea vota online, trebuie să te autentifici în platforma de vot folosind Login cu Facebook.