Un bărbat de 43 de ani reținut pentru înșelăciune! | Sursa Ta

În ziua de 20 iulie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, și au reținut un bărbat de 43 de ani, din comuna Fizeșu Gherlii, județul Cluj.

Din cercetări s-a stabilit că în cursul lunii mai, folosindu-se de nume și mijloace frauduloase, a indus în eroare o societate comercială cu sediul în județul Argeș, prezentând că dorește să achiziționaze mai multe produse din mase plastice, urmând să realizeze plata printr-un bilet la ordin, care nu a mai fost emis.

CITEȘTE ȘI... Inundațiile au făcut ravagii în țară ! Doi oameni au murit, iar sute de case au fost evacuate

Prin această modalitate, persoana vătămată a fost determinată să expedieze marfa, în valoare de aproximativ 15.000 de lei, care a fost transportată la un depozit din județul Cluj.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

CITEȘTE ȘI... Femeie găsită decedată într-o comună din Argeș!

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.