Tânăr dat în urmărire generală, prins în Argeș în timp ce făcea live pe internet!

Un bărbat în vârstă de 24 de ani din Teleorman a fost prins și arestat de către mascați, în timp ce făcea live pe Facebook. „Alyn Spanyolu Legenda Vie" se afla într-o casă din localitatea Merişani din Argeş, alături de mai mulți prieteni, unde au încins de o petrecere.

Acesta a vrut să le arate prietenilor săi de pe rețelele de socializate cât de bine se distrează, moment în care a încpeut să facă un live. El s-a dezbrăcat în fața camerei și dansa alături de amicii săi.

CITEȘTE ȘI... A murit Mariean Neacșu, fostul consilier și director comercial al Arpechim!

Live-ul de pe Facebook nu a fost urmărit doar de prietenii virtuali ai tânărului, ci și de agenții de poliție. Așadar, oamenii legii au luat măsuri imediat, iar petrecerea bărbatului a fost spartă de mascați.

Tot momentul a fost surprins în live-ul de pe Facebook al tânărului, care era urmărit general. „Culcat! Jos! Pe burtă!”, sunt cuvintele pe care oamenii legii i le-au adresa lui „Alyn Spanyolu Legenda Vie", în timp ce era arestat.

Tânărul în vârstă de 24 de ani a fost condamnat la un an de închisoare pentru furt. 

CITEȘTE ȘI... Accident cu victimă la Bradu! O mașină s-a răsturnat!

De asemenea, oamenii legii nu au uitat și de petrecerea pe care ei au dat-o în locuința din Merișani, județul Argeș.Polițiștii au aplicat 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 2.000 de lei, în contextul în care petrecerile în perioada pandemiei de coronavirus sunt interzise.


Sursa: wowbiz.ro

Sursa foto: Captura Video Facebook