Regal teatral la Festivalul Internațional al Teatrului de Studio de la Pitești

 Seara trecută s-a încheiat la Pitești Festivalul International al Teatrului de Studio, manifestare la care au participat mai multe teatre din România, Italia și Columbia. Fie că au fost drame sau comedii, toate spectacolele au avut o particularitate: s-au jucat aproape de public. Foarte aproape.
 
Anda Saltelichi, de la Teatrul de Foc din Bucureşti, a fost desemnată ca fiind cea mai bună actrita a festivalului de la Pitești. Acelasi juriu, format din specialiști recunoscuți în domeniu, a acordat premiul pentru cel mai bun actor lui Ciprian Brașoveanu de la Teatrul Fani Tardini din Galați, teatru căruia i-a revenit și premiul pentru scenografie, pentru piesa Fat Pig. Premiile pentru cel mai bun spectacol și pentru cea mai bună regie au revenit producţiei „Ei, şi?“ a Uniunii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografie, trupei care a dovedit că teatrul se joacă pur și simplu din plăcere.
 
La această cea de-a XXI-a ediţie a Festivalului Internaţional al Teatrului de Studio s-au inscris și trupe din Italia și Columbia.  La festival au fost prezente și alte producții, precum Old love sau Șofer/pictor, având în distibuție nume de marcă ale scenei românești: Maia Morgenstern, Constantin Cotimanis, Paula Chirilă, Adrian Păduraru, Iulia Dumitru, Lucian Iftime, precum și alții.