Mult prea devreme! Polițistul Andrei Gottwald- condus pe ultimul drum de sute de oameni

Chiar în aceste momente, sute de persoane se află la biserica Mavrodolu, din Pitești, acolo unde se ține slujba de înmormântare a polițistului Andrei Gottwald de 32 de ani, care și-a pierdut viața sâmbătă seara, în plină stradă, în urma unui infarct miocardic.

La ora 13:30 a început slujba de înmormântare, iar în jurul orei 15:00, cortegiul va porni spre Cimitirul Sfântul Gheorghe, urmând să oprească în locurile în care Andrei își petrecea timpul, inclusiv în fața sediului Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, acolo unde colegii tânărului vor ține un moment de reculegere în amintirea lui.

Tragedia a lăsat urme adânci în sufletele tuturor celor care l-au cunoscut pe Andrei Gottwald, medicii chinuindu-se în zadar să îl readucă la viață pe fostul polițist de doar 32 de ani. Vestea i-a șocat pe toți apropiații lui Andrei , mai cu seamă că nimeni nu știa ca acesta să aibă vreo problemă gravă de sănătate care să ducă la o asemenea tragedie.

CITEȘTE ȘI ... PITEȘTI: Un fost polițist a murit în plină stradă!

Andrei Gottwald a fost polițist în cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate, iar înainte să moară lucra în cadrul Biroului de Imigrări Argeș.