(video) Dar de nuntă în amenzi de 41.000 de lei. Petrecerea oprită de mascați

UPDATE, ora 20:00

IPJ Argeș a revenit cu informații despre evenimentul oprit, astăzi, în Pitești. Nunta s-a lăsat cu amenzi de 41.000 de lei privind unele masuri de combatere a pandemiei de Covid-19, dintre care trei, în valoare de 2.000 de lei fiecare, au fost aplicate administratorului localului, respectiv celor doi organizatori ai evenimentului.

De asemenea, pe parcursul verificărilor, polițiștii Biroului Rutier Pitești, ce acționau în sprijinul celorlalte structuri, pe tru asigurarea ordinii și liniștii publice, au depistat doi conducători auto aflați sub influența alcoolului, în ambele situații valoarea rezultată în urma testării cu aparatul etilotest fiind sub limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Cei doi conducători auto au fost sancționați contravențional pentru încălcarea legislației rutiere, totodată fiind aplicată măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru 90 de zile.
 

----------------------------------------------------------------

A fost mobilizare de forte în Pitești pentru a opri un eveniment privat. Vorbim mai exact de o nuntă la care participă peste 50 de persoane. La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției 3, alături de agenți ai altor secții, precum și din cadrul Biroului Rutier Pitești, în vederea legitimării. De asemenea, pentru asigurarea ordinii și liniștii publice la locul intervenției, sunt prezenți jandarmi și luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale.

CITEȘTE ȘI ... COVID-19 în România - Numărul pacienților la ATI ajunge la un nou record

În acest moment, participanții sunt identificați, iar oamenii legii vor lua măsurile legale care se impun.

”Reamintim că un comportament precaut și respectarea recomandărilor medicale are o mare importanță în contextul epidemiologic actual. Polițiștii sunt la datorie, iar abaterile de la normele legale nu vor fi tolerate.”, transmit polițiștii argeșeni.