Mamă și fiu - reținuți pentru violare de domiciliu și complicitate la șantaj. Soțul - sub control judiciar

O femeie, în vârstă de 47 de ani, și un băiat de 20 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore fiind acuzați de săvârșirea  infracțiunilor de violare de domiciliu și complicitate la santaj.

CITEȘTE ȘI ... Digi 24: Prefectul de Argeș revine USR-ului!

Era ca o afacere de familie. Luau bani cu forța. Soțul, în vârstă de 48 de ani, a fost prins în flagrant în ziua de 27 ianuarie, imediat după ce acesta a primit suma de 2.500 de lei, sumă care fusese solicitată prin amenințare de la persoana vătămată. La scurt timp a fost reținut, iar Instanța a decis plasarea acestuia sub control judiciar pentru 60 de zile.

Victima, un bărbat de 60 de nai, din Olt, a rămas fără suma de 14.000 de lei.

”Din cercetări s-a stabilit că începând cu luna mai 2020 și până în prezent, soțul, respectiv tatăl celor în cauză, ajutat de aceștia, ar fi pretins și primit, prin constrângere, de la un bărbat de 60 de ani, aproximativ 14.000 de lei, în contul unei sume împrumutate de fiul său.
Pentru a obține banii, cei trei ar fi pătruns, fără drept, în locuința persoanei vătămate din județul Olt, pe care ar fi amenințat-o cu acte de violență.”, spun polițiștii.