Lucian Ionescu demis din funcția de subprefect al județului Argeș!| Sursa Ta

 

În Monitorul Oficial de astăzi, 12 ianuarie 2022, s-a publicat hotărârea de eliberare din funcția de subprefect al județului Argeș a lui Ionescu Lucian-Mihai.

 

Minciunescu Ionuț Bogdan, consilier local al orașului Mioveni din partea PSD Argeș a fost ales subprefect și îi va lua locul domnului Ionescu. 

Licențiat în inginerie, științe economice și drept, Bogdan Minciunescu a lucrat toată cariera (15 ani) în cadrul Grupului Renault-Dacia, acolo unde este responsabil cu digitalizarea în cadrul Grupului Renault.

 

Luna trecută Biroul Permanent Județean al PSD Argeș s-a reunit la Câmpulung Muscel și a decis nominalizarea a trei membri în funcții de demnitate publică, printre care și Bogdan Minciunescu care a fost validat pentru funcția de subprefect al județului Argeș. 

 

Bogdan Minciunescu declara la acel moment: 

 

“Social-democrația a fost alegerea mea de la început pentru că este singura forță politică constructivă din România și singura forță politică preocupată de nevoile tuturor românilor, fapt demonstrat chiar prin măsurile adoptate de PSD!

Viitorul este al politicii sociale centrate pe nevoile cetățeanului și o aplicare pe construirea de strategii și servicii publice de calitate!

Toată priceperea mea în cei 15 ani într-un colos industrial precum Dacia și pregătirea mea universitară vor facilita progresul argeșenilor și al Argeșului pentru a duce Argeșul pe primul loc! 

Singur ajungi repede, împreună ajungem departe!”.

 

Totodată reprezentanții PSD Argeș  au transmis pe pagina de socializare un mesaj adresat noului subprefect: 

 

„Guvernul a emis astăzi, 12.01.2022, hotărârea prin care Bogdan Minciunescu, consilier local al orașului Mioveni a fost numit în funcția de subprefect al județului Argeș. Hotărârea a fost publicată tot astăzi în Monitorul Oficial al României.

Îi dorim mult succes în noua sa misiune de reprezentant al Guvernului României în Argeș și să obțină rezultate cel puțin la fel de bune precum cele din activitatea sa la Dacia!”