Au bătut un argeșean și i-au luat banii de mașină (10.000 de euro) - Cum au fost pedepsiți!

În cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești au reținut un bărbat de 44 de ani, din comuna Crângurile, județul Dâmbovița, acuzat de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

CITEȘTE ȘI ... Medicul Șerban Ion Alexandru a urcat la cer, în Săptămâna Mare!

Conform oamenilor legii, individul ar fi agresat un argeșean de 37 de ani, din Rucăr, și i-ar fi sustras suma 10.000 de euro, bani cu care omul venise să cumpere o mașină. Întregul incident s-a petrecut pe 24 iunie 2020, în parcarea unui centru comercial din Pitești.

CITEȘTE ȘI  ... Copilă violată. Individul a filmat abuzul


După 10 luni, tâlharul din Dâmbovița a fost reținut, fiind prezentat  Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

----------------------------------------------------------------

 

UPDATE, 21 mai:

 

Polițiștii au pus capăt unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. În data de 24 iunie 2020, un argeșean de 37 de ani, din Rucăr, se întâlnea cu trei indivizi, toți din localitatea Crângurile, județul Dâmbovița, pentru a-și achiziționa o mașină. Avea banii pregătiți, toți cei 10.000 de euro. 

S-au văzut în parcarea unui centru comercial din Pitești. Negociarea prețului nu a decurs așa cum sperau toate parțile implicate, iar de aici și până la bătaie nu a fost mult. Trei indivizi au tăbărât pe argeșean, l-au lovit și i-au furat banii.

Povestea a ajuns și la urechile polițiștilor care au demarat o anchetă. Primul săltat a fost un bărbat de 44 de ani. Pe 28 aprilie a fost reținut, iar a doua zi instanța a decis ca el să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.
Al doilea luat în vizor a fost un bărbat de 43 de ani, reținut pe 6 mai pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiicar pentru 60 de zile.


Ultimul bărbat implicat în incident este un tânăr de 20 de ani, reținut ieri și care va fi prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.