A spart două mașini - Arest pentru 30 de zile!

UPDATE, 16 mai, ora 18:00

Tanarul a fost prezentat in fata Instantei, care a dispus arestarea preventiva pentru 30 de zile.

UPDATE, 16 mai:

Un tânăr de 24 de ani, din Pitești, a fost reținut de oamenii legii, după ce marți a furat un telefon mobil și o tabletă din două mașini.

”Tânărul este bănuit că , în cursul lunii mai a.c., ar mai fi pătruns prin efracţie în două autovehicule parcate, de unde ar fi sustras un telefon mobil şi o tabletă, lăsate la vedere.
După administrarea probatoriului, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Ieri, împotriva tânărului de 24 de ani a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. 

 

Un tânăr de 24 de ani, din Pitești, a fost reținut de oamenii legii, după ce marți a furat un telefon mobil dintr-o mașină. Bărbatul a văzut telefonul, lăsat la vedere, într-un autoturism parcat în zona Tudor Vladimirescu din Pitești. Nu a stat pe gânduri și l-a luat.

Proprietarul a anunțat polițiștii. La scurt timp oamenii legii l-au identificat pe tânărul bănuit de săvârșirea faptei. 

Telefonul mobil a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

”După administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, transmit polițiștii.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.