DOLIU ÎN ARGEȘ! Cristina Manea a pierdut lupta cu viața!

UPDATE: 
Tragedia din această seară a lăsat o urmă adâncă în sufletele celor care au cunoscut-o pe tânără Cristina Manea. La numai 23 de ani, Cristina nu a mai putut ține piept cu o boală care i-a curmat viața mai devreme decât trebuia. Iată câteva dintre mesajele pline de durere și emoție pe care apropiații Cristinei Manea le-au postat pe pagina ei de socializare: 

"Ai fost un suflet bun si mare pe pamant ,care a avut puterea să lupte cu boala asta crunta pana în ultimul moment!! Dumnezeu a avut nevoie de tine sa veghezi pe cei dragii de acolo de sus!!!!Sincere condoleante familiei Cristinei Manea!!!Si multa putere sotului Adrian Manea!!!"

Pe Facebook, mesajele de condoleanțe și de încurajare pentru familia îndurerată curg continuu:

"Sufletul meu frumos si scump, de ce ne-ai părăsit? De ce nu ai vrut sa mai stai cu noi?! Nu pot si nici nu vreau sa cred ca ai plecat... Dar, din pacate Doamne Doamne te-a vrut acolo sus, printre îngeri...Sa stii ca, deja ne este dor de tine...Nu te voi uita niciodata, Crissu meu frumos! Locul tău din inima mea nu il poate inlocui nimeni! Iti multumesc pentru toate clipele petrecute alaturi de tine! Te iubesc! Drum lin spre ceruri, suflet minunat! "

" Cristina a devenit un inger și ne veghează pe toți de acolo de sus , drum lin înger."

"Ingerasul nostru Cristina Manea de ce ne-ai parasit ? Atatea amintiri frumoase impreuna... Cele mai frumoase... De la colege, pana la cele mai bune prietene, domnisoara mea de onoare, plimbari, mancat, dormit impreuna, secrete, planuri.. Este cea mai cumplita veste sa stiu ca nu iti voi mai vedea niciodata chipul zambind, sa stiu ca nu te voi mai intalnii sa ma umpli de entuziasm. Cuvintele sunt prea dureroase si putine pentru ce exista in sufletul nostru. Ai grija inger lumi.."

"Imi este greu sa gasesc cuvinte potrivite...Am crezut in sansa ei si asteptam alte vesti... Sincere condoleante familiei indoliate!"

"Dumnezeu sa o ierte! Multa putere familiei si tie Adrian Manea iti doresc multa putere sa iti de-a Domnul sa iti poti creste fetita frumos! Pastreazai amintirea vie!!!Condoleante!"

"Nu pot sa cred ca nu mai esti...ai plecat mult prea devreme,nu m-am gandit o secunda ca nu am sa te mai vad prietena mea frumoasa si buna. Am sperat si m-am rugat tot timpul sa te intorci cu bine la minunea care te astepta acasa, si la familia ta.In 2016 ne planificam nuntile,erai atat de fericita,in 2017 totul devenea realitate,erai o femeie implinita....Sunt atatea de spus dar acum cuvintele sunt prisos,e clar Dumnezeu ia langa el oameni frumosi si buni.Odineste-te in pace suflet curat si bun, vei ramane mereu in inima mea!Condoleante familiei si multa putere !!!"


Cu puțin timp în urmă, un anunț cutremurător a zguduit din temelii mediul online din Argeș. Cristina Manea, o tânără mămică în vârstă de 23 de ani ce a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer la câteva după ce a adus pe lume o minunăție de fetiță, s-a stins din viață într-o clinică din Turcia. Anunțul a fost făcut public chiar de fratele acesteia.

De ce ne-ai parasit tocmai acum?! Tocmai acum cand ne dovedisei ca esti puternica si luptai sa vi acasa sanatoasa!!!!!
Sufletul nostru! Stim sigur ca Dumnezeu are grija de tine , dar noi aveam nevoie de tine aici pe pamant. O sa ramai toata viata in sufletul nostru! 
Nu te vom uita niciodata!  
-
 
Este mesajul tragic postat de fratele Cristinei în urmă cu câteva minute.

Povestea Cristinei Manea, o tânără perfect sănătoasă, de doar 23 de ani, din cartierul Trivale din Pitești, care a adus pe lume o fetiță în urmă cu câteva luni și care - la doar câteva ore - a fost diagnosticată cu o boală cruntă, a sensibilizat întrega comunitate argeșeană și nu numai. Deși își începuse tratamentul, în ultima perioadă, Cristina s-a simțit rău, nereușind să își mai găsească puterea de a mai lupta cu boala. În urma sa, a lăsat o fetiță extraordinar de frumoasă, Amelie, și un soț care va trebui să treacă prin cele mai dureroase momente din viața lui.

DUMNEZEU SĂ TE ODIHNEASCĂ ÎN PACE!

CITEȘTE AICI POVESTEA EMOȚIONANTĂ A CRISTINEI MANEA!