Doi bărbați din Dobrești reținuți pentru viol! Victima are 16 ani | Sursa Ta

În ziua de 20 iulie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Mioveni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de viol, și au reținut doi bărbați, de 26 și 23 de ani, ambii din comuna Dobrești.

CITEȘTE ȘI... Accident rutier produs în comuna Băiculești! Victimă preluată de SAJ

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 8 martie, cei doi ar fi întreținut raporturi sexuale, prin constrângere, cu o tânără de 16 ani,  în timp ce se aflau pe raza orașului Mioveni.

CITEȘTE ȘI... Un bărbat de 35 de ani din Cocu - Reținut pentru conducere fără drept

După administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

La acest moment, cei doi au fost prezentați de către procurori în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Revenim cu date după pronunțarea instanței.


UPDATE: 

Cei doi bărbați au fost prezentați de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, atâta față de bărbatul de 26 de ani, cât și față de cel de 23 de ani.

Bărbatul de 26 de ani se afla sub control judiciar, dispus într-o altă cauză penală, instrumentată de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni, bărbatul fiind reținut la 14 iulie, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de distrugere, loviri sau alte violențe și tâlhărie.