Cât i-a costat nerespectarea carantinei pe doi bărbați din Argeș | Sursa Ta

Verificarea respectării măsurilor de izolare/carantină la adresa declarată, dar și respectarea restricțiilor privind deplasarea pe timpul nopții și a cerințelor impuse comercianților, se mențin în atenția polițiștilor.


În acest context in ziua de 11 mai, poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tigveni, care desfășurau activități de verificare la domiciliu a persoanelor ce au impuse măsuri de izolare sau carantină la o adresă declarată, au identificat un bărbat de 35 de ani, din Tigveni, care nu a respectat măsura carantinării la adresa declarată, din localitatea de domiciliu.

Bărbatul a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19, iar situația a fost comunicată către D.S.P. Argeș.

CITEȘTE ȘI... Acum! Incendiu la un apartament din cartierul Trivale! O femeie și doi copii evacuati cu autoscara!

De asemenea, tot în cursul zilei de ieri, poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr au identificat un bărbat de 26 de ani, din Stoenești, care nu a respectat măsura carantinării la adresa declarată, din localitatea de domiciliu.

În urma celor constatate, bărbatul a fost sancţionat tot cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19, iar situația a fost comunicată către D.S.P. Argeș.

 

Ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii au aplicat în ultimele 24 de ore un număr de 138 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 17.500 de lei.