DJ Pascal, descoperit fără suflare într-o cameră de hotel din Pitești!

DJ Pascal s-a stins din viață la vârsta de 62 de ani. Trupul artistului a fost găsit într-o cameră dintr-un hotel din cartierul Trivale din Pitești. Cauzele decesului sunt, pentru moment, necunoscute.

CITEȘTE ȘI ... Elevii se întorc la cursuri - Nu în bănci, ci online! La ce schimbări să ne așteptăm

Cel care a făcut anunțul morții artistului a chiar bunul său prieten Levent Beghim, un om de afaceri din Constanța.

”Dumnezeu sa-l ierte! Adio prieten drag Pascal.”


Presa națională scrie că Pascal Di Fazio ar fi ajuns în Pitești în jurul orei 04:00, cazându-se în hotel. Potrivit realitate.net, Dj Pascal nu a mai răspuns la telefon, iar un angajat al hotelului a mers să  verifice, găsindu-l fără suflare. Ușa era încuiată pe dinăuntru, banii erau în cameră, iar trupul nu prezenta urme de violență.

CITEȘTE ȘI ... ÎPS Calinic: ”Se pune întrebarea, dacă mă voi vaccina? Desigur!”

”Greu de spus acum, nu am cum să mi-l închipui decât vesel şi petrecând. Am făcut multe petreceri împreună. Am crescut şi mergeam la discotecă pe vremea când el punea muzică şi am ajuns să ne distrăm amândoi la pupitru. Probabil Dumnezeu avea nevoie de un DJ bun”, a declarat Cătălin Cazacu, unul dintre prietenii foarte buni ai cunoscutului DJ, pentru Click. 


Oamenii legii fac cercetări pentru a afla ce s-a întâmplat. Cauza decesului urmează să fie stabilită după efectuarea autopsiei.