Cercetări finalizate de polițiștii argeșeni!

În ziua de 20 iulie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală sub forma sustragerii de sub sechestru. 

Din cecetări, s-a stabilit că un bărbat de 44 de ani, din Pitești, având calitatea de asociat al unei societăți comerciale și de custode al unui autoturism declarant sechestrat de către organelle fiscal din cadrul AJFP Argeș, ar fi sustras bunul de sub sechestru, prin înstrăinarea acestuia, cauzând un prejudiciu în cuantum de aproximativ 490.000 de lei.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, cu propunere de trimitere în judecată.

 

CITEȘTE ȘI... Un bărbat de 43 de ani reținut pentru înșelăciune!

 

În ziua de 20 iulie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota au finalizat cercetările într-un dosar penal privind sâvârșirea infracțiunii de delapidare.

Din cercetări, s-a stabilit că un tânăr de 21 de ani, din Poiana Lacului, având calitatea de gestionar în cadrul unie firme de curierat, nu ar fi depus contravaloarea coletelor livrate în perioada august-septembrie 2020, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 17.000 de lei.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.