Cauți After School în Pitești? Iată un ajutor real pentru părinții activi!

Să fii părinte în secolul nostru poate reprezenta o adevărată provocare. Foarte mulți tineri amână momentul în care să devină părinți, motivul fiind viață foarte aglomerată. Serviciul, construirea unui viitor și atingerea unei stabilități financiare sunt griji care ne umplu existență.

Din fericire, lucrurile evoluează rapid și de adaptează la realitate, părinții având posibilitatea de a apela la programele After School. Un astfel de program prezintă multe avantaje, dar cel mai important este nevoia copilului de a socializa.

 

KEY After School, o alegere sigură și potrivită

KEY After School este un centru educațional pentru copii care organizează activităţi de tip after school, ateliere creative, cursuri de limbi străine, excursii şi tabere.
Situat foarte aproape de centrul oraşului Pitești, într-o zonă liniştită, KEY After School prezintă un mediu prietenos și familial, care să le permită celor mici să se adapteze ușor și să se simtă confortabil.

Echipa KEY After School este formată din cadre didactice cu o pregătire profesională solidă, pasiune și dedicație pentru formarea fiecărui elev, ţinând cont de ritmul său propriu. De asemenea, centru susţine pregătirea temeinică a temelor, dar şi performanţa prin pregătire suplimentară pentru diferite concursuri şcolare. Sunt organizate ateliere de dezvoltare personală pentru cei mici, ateliere care îi ajută pe copii să se descopere şi să se dezvolte în acord cu propriile resurse.

Taxele școlare sunt accesibile, 650 lei/lună. Activitatea KEY After School va începe în data de 3 septembrie, dând startul programului After School aferent anului şcolar 2018-2019.

Pentru informaţii suplimentare vă aşteptăm la sediul din Strada Cozia, nr 5 sau la nr. de telefon 0740 640 268.