Au ”uitat” că sunt în scenariul roșu și au mers la birt. Administratorul barului, amendat

Ieri, în jurul orei 17.00, jandarmii care desfășurau o acțiune punctuală pentru verificarea respectării măsurilor impuse pentru prevenirea răspândirii virusului Sars-Cov2, în zona comunei Bălilești (aflată în scenariu roșu) au depistat în incinta unui bar din localitate mai multe persoane care consumau băuturi alcoolice.

CITEȘTE ȘI ... UPDATE: Impact între 2 mașini - Una a ricoșat într-un gard

Având în vedere că activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum a băuturilor alcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor în interiorul clădirilor este interzisă în comuna Bălilești, administratorul barului a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.000 de lei. Totodată, patru persoane care se aflau în incinta barului și consumau băuturi alcoolice au fost sancționate și li s-a pus în vedere respectarea măsurilor impuse de autorități.

CITEȘTE ȘI  ... Atenție! A fost semnalat un urs într-o gospodărie din Argeș!


Reamintim pe această cale că respectarea măsurilor dispuse de organele de sănătate publică un element foarte important în cadrul efortului general de limitare a răspândirii virusului COVID-19. Nouă localități din Argeș sunt în scenariul roșu. Vorbim despre Dâmbovicioara, Corbi, Godeni, Bălilești, Dârmănești, Mioveni, Mărăcineni, Bradu și Suseni.