UPDATE: Hoții de la Mall au fost reținuți! Sunt doi recidiviști din Câmpulung!

ATENȚIE!  Fură din mall și din alte magazinele!  5 lovituri în 2 săptămâni! Sunt suspectați doi recidiviști din Câmpulung!

UPDATE: Cei doi hoți, care au dat spagerea în magazinul Inmedio din VIVO! Pitești, au fost reținuți pentru 24 de ore. Este vorba despre C. Sorinel Vasile și L. Lucian Traian din Câmpulung.

Dosarul urmează a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și luarea unor măsuri preventive.

Apel pe rețelele de socializare de la reprezentanții magazinului Inmedio din VIVO! Mall după ce au fost păgubiți în mod repetat de doi indivizi care vin și fură de pe raft. Conform victimelor, aceștia au lovit în respectivul  magazin de nu mai puțin de 5 ori pe parcursul a două săptămâni, conform imaginilor întregistrate de camerele de luat vederi.

După ce fotografiile cu hoții au fost făcute publice, alți utilizatori de Facebook s-au sesizat anunțând că cei doi indivizi ar practica la greu această activitate prin mai multe alte magazine din Pitești, cu referire directă la “operațiuni” ale echipei  în lanțul Profi.

Tot postarea respectivelor imagini a dus la o potențială identificare a celor doi de către public .

Astfel, conform mai multor surse, comercianții din Pitești ar avea de-a face cu două personaje recidiviste. Cei indicați ca fiind bărbații din imagini sunt din zona Câmpulung și sunt cunoscuți sub poreclele de Americanul și Chirită.  

Poliția verifică deja, la acest moment, informațiile primite la cititorii Sursa Ta. Dacă sunt cei doi, atunci comercianții piteșteni au de-a face cu o echipă extrem de experimentată.
 

CITITI SI... Vremea în Argeș! Ce anunță meteorologii pentru săptămâna aceasta!
 

Cel mai cunoscut este Americanul – Laur Lucian Traian (foto galerie), personaj cu numeroase antecendente pe furt și tentativă de furt. Numai anul trecut a avut mai multe procese finalizate de instanțe, cu patroni de magazine sau persoane fizice, iar în luna iunie a.c. a fost condamnat de Judecătoria Câmpulung (în primă instanță) la un an de închisoare după ce a prăduit un amanet din Lerești.  De peste 10 ani, Americanul este celebru în Câmpulung ca fiind o poamă și, în ciuda numeroaselor plângeri și dosare, nu s-a oprit niciodată de la a mai jumuli câte un magazin.

Celălalt personaj, Chiriță Sorin este, de asemenea, cunoscut în oraș ca un personaj de aceeași teapă, cu preocupări la fel de oneroase.

Poliția piteșteană a luat deja act de acest caz, precum și de potențiala identificare. Oamenii legii roagă, în paralel, proprietarii de magazine care sunt păgubiți să se adreseze cu plângere, urmând să se declanșeze o anchetă penală pentru cei doi hoți.

CITITI SI... Doliu în mediul de afaceri argeșean! A murit Paula Breazu!