Argeșean ucis în Anglia. În urma sa a rămas o fetiță de 3 luni. Comunitatea cere ajutor

Tragedie pentru o familie de români stabilită în Marea Britanie. Bogdan Chiriță, din Costești, lucra ca și curier. Și-a pierdut viața în mod violent, fiind lovit de o mașină în timp ce căra în brațe colete.

CITEȘTE ȘI ... FC Argeș ar putea avea stadion ultramodern. Pista de atletism - amenajată separat!

În urma sa au rămas soția și fiica de 3 luni, greu încercate după această tragedie. Comunitatea din Anglia s-a mobilizat și în memoria lui Bogdan susțin familia îndurerată. Până acum s-au strâns 18.000 de lire sterline.


Florentina Roxana Duicin, care a lansat campania, a declarat pentru Adevărul.ro:

„Situaţia este complicată pentru partenera lui, deoarece ea a născut în urmă cu trei luni, iar acum ea şi fetiţa au rămas singure şi au nevoie de ajutorul nostru. Sper, prin această strângere de fonduri, să le putem oferi o mână de ajutor atât soţiei, cât şi copilului”.

 

”Dragi prieteni,
Pe data de 17 Februarie, colegul meu, Bogdan un tânăr în vârstă de doar 22 de ani abia devenit tătic, a fost implicat intr-un cumplit accident rutier in timpul muncii în orașul Doncaster, Anglia. 
Mai exact, a fost lovit de o masina in timp ce livra colete (el fiind pieton in momentul accidentului). 
A fost internat in spital in stare critica imediat dupa momentul accidentului, iar in data de 21/02/2021, din pacate a decedat.
Situatia este dificiala pentru partenera lui, care tocmai a nascut acum 3 luni o fetita, iar acum cele doua au ramas singure si au nevoie de ajutorul nostru.
Sper, ca prin aceasta strangere de fonduri, sa le intindem o mana de ajutor sotiei si micutei.
Oricat de putin poate dona fiecare, ajuta enorm!
Va multumim anticipat pentru toate donatiile oferite!”, scrie unul dintre prietenii tânărului mort.


Pagina de fonduri

 

Autorităţile din Marea Britanie fac apel la oricine a fost martor la coliziune sau care a văzut oricare dintre părţi înainte de incident să ia legătura cu ofiţerii de poliţie.