Dispărut de acasă! Marius Ștefan - găsit mort!

Update 3 februarie

A fost stabilita cauza decesului pentru baiatul disparut de la Curtea de Arges. Potrivit necropsiei, Mariu Ștefan Florea a murit din cauza leziunilor survenite in urma caderii de la inaltime.

31 ianuarie, ora 11:00

Marius Ștefan Florea, în vârstă de 18 ani, din Curtea de Argeș, a fost găsit mort într-o zonă împădurită de lângă râul Argeș, în imediata apropiere a unui stalp de inalta tensiune. La prima vedere, băiatul nu prezintă urme de electrocutare. Trupul neînsuplețit va fi dus la necropsie, unde se va stabili cu exactitate cauza morții.

Între timp, anchetatorii iau în calcul orice variantă.

Marius Ștefan Florea era un elev model al Colegiului Vlaicu Vodă, cu rezultate foarte bune la învățătură.  În urmă cu două zile, după terminarea programului, băiatul din clasa XII-a a a plecat de la școală, dar nu a ajuns acasă. De atunci, familia nu l-a mai putut contacta. Au încercat să-l sune, dar în zadar.

UPDATE 31 ianuarie, ora 09:00

Marius Ștefan Florea, în vârstă de 18 ani, din Curtea de Argeș, este căutat în zona barajului de la Zigoneni, atât malul apei, cât și în adâncuri. În sprijinul salvatorilor a venit și un echipaj cu barcă.

 

Marius Ștefan Florea, în vârstă de 18 ani, din Curtea de Argeș, a fost dat dispărut de familie, după ce în cursul zilei de miercuri a plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit.

Familia și poliția cer ajutorul celor care ar putea avea informații cu privire la băiat.

Semnalmente: înălțime 1,65 m, greutate 50 kg, constituție astenică, păr castaniu, ochi căprui, fața prelungă, fără semne particulare.

Vestimentaţie la momentul plecării: pantaloni tip blue jeans negri, pantofi sport negri, geacă de culoare gri, cu glugă, posibil căciulă neagră.

„Cei care pot da detalii despre acesta sunt rugați să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Curtea de Argeș, telefon 0248 721.519”, transmit polițiștii argeșeni.