(video) UPDATE: Mamă distrusă după ce și-a pierdut 2 copii in incendiu! Femeia ii creștea singură și mai are incă...

UPDATE - 10 octombrie:

Chiar dacă nu erau o familie foarte înstărită, în casa femeii, mamă singură a 6 copii, au fost găsite multe obiecte utile creșterii acestora, peste tot, prin casă, fiind jucării de pluș, hăinuțe etc.  De asemenea, în bucătăria familiei se regăseau mai multe alimente proaspete, acest lucru dovedind implicarea atentă a mamei și grija acesteia pentru micuți.

 Primarul comunei Uda povestește despre iubirea și devotamentul femeii față de copiii săi, în ciuda posibilităților sale financiare.  Mama, sfâșiată de durere după tragicul incendiu, mai are patru copii în viață. Cauza incendiului a fost reprezentată de arderea păturilor ce se aflau pe patul amplasat în imediata apropiere a sobei. Inițial, textilele au ars mocnit, iar prin fumul degajat copiii au fost intoxicați mortal.

UPDATE ORA 21:40

Copiii locuiau doar cu mama. Aceasta a plecat sa ia ceva de la o vecina și i-a lăsat singuri în casă. În fața sobei aveau haine puse la uscat, iar din păcate, acestea s-au aprins. Flăcările au cuprins și dormeza(patul) care era foarte aproape de sobă.

Se pare că cei mici nu au fost arși, ei au murit intoxicați cu fum. Din primele informații,  pentru cel mic nu s-au mai impus manevrele de resuscitare, fiind găsit fără funcții vitale. Ambii au fost declarați morți de echipajele medicale ajunse la fața locului. Se pare că mama a stins incendiul.

Polițiștii fac cercetări. Femeia mai are alți copii( 4-5) care stau în centre de plasament.

UPDATE ORA 21:30
Din păcate, cei doi minori au fost găsiți fără viață.
Reamintim că în urmă cu două zile, un alt copil de 7 ani a murit în aceleași circumstanțe, și el, și mama lui.


Un incendiu a izbucnit cu puțin timp în urmă la o casă din localitatea Uda. Pompierii se deplasează la fața locului.

De asemenea, a fost solicitată intervenția SAJ pentru doi copii, de doi, respectiv patru ani, care sunt intoxicați cu monoxid de carbon, conform apelului la 112.

Revenim.