Update: Elevul care a picat la bac a murit electrocutat

UPDATE, 13 iulie:

Răsturnare de situație în cazul elevului mort după ce a picat examenul de bacalaureat. În urma necropsiei s-a descoperit că tânărul, de 18 ani, a murit electrocutat.

Se pare că gestul băiatului nu a fost unul intenționat, tragedia având loc din cauza unor cabluri neizolate la boxele calculatorului pe care elevul le-ar fi atins.

Update

Tânărul, în vârstă de 18 ani, învăța la Liceul Teoretic „Ion Mihalache” din Topoloveni. O primă variantă a anchetatorilor ar fi aceea conform căreia, băiatul s-ar fi sinucis, pentru că nu a luat bacalaureatul. A picat examenul la două materii, la Matematică cu nota 3,2 și la Anatomie cu 3,5. Nu a fost găsit, însă, niciun bilet de adio.

O altă ipoteză luată în calcul este legată de consumarea unor substanțe care ar fi putut conduce la această tragedie. Se pare că adolescentul, care mergea frecvent la sala de forță, ar fi consumat astfel de substanțe menite să crească masa musculară, iar acestea i-ar fi putut provoca moartea.

Locuia cu tatăl său, mama fiind plecată în afara țării, la muncă. Descoperirea macabră a fost făcută de o rudă, fiind găsit căzut în casă.

Urmează ca în urma necropsiei să se stabilească cu exactitate cauza morții.

 

 

Un adolescent de 18 ani, din Călinești, a fost găsit mort, în urmă cu puțin timp.  Din primele informații, băiatul ar fi ingerat pastile. 

Un echipaj medical a ajuns la fața locului, însă din nefericire nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea adolescentului.

Medicii au fost nevoiți sa declare decesul.