Acum! Accident cu victimă pieton în Pitești! | Sursa Ta

 

În urmă cu puțin timp în municipiul Pitești, pe strada Târgu din Vale a avut loc un accident rutier în care este implicat și un pieton.

CITEȘTE ȘI... Accident rutier pe A1! O mașină a sărit peste parapet

Polițiștii Biroului Rutier Pitești se află la fața locului pentru cercetări.


Foto descriptiv

 

UPDATE:

 

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un bărbat de 47 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe strada Târgu din Vale, direcția spre str. Lânăriei, în împrejurări ce urmează să fie stabilite din cercetări, a acroșat și accidentat un pieton, bărbat de 53 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea drumului pe marcajul pietonal.

Atât conducătorul auto, cât și pietonul implicat în eveniment, au fost testați cu aparatul etilotest, împrejurare un care s-a stabilit că cel din urmă se afla sub influența alcoolului.

În urma examinării medicale preliminare a rezultat că bărbatul în cauză prezintă doar leziuni ușoare, acesta fiind transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri.

În cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a petrecut.