(video) TRAGEDIE LA SCHITU GOLEȘTI! O tânără și-a pierdut viața, iar alți 7 oameni au fost răniți

UPDATE: Una din cele două persoane care refuzau transportul la spital a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Câmpulung. Bilanț accident: 6 persoane au fost transportate la spital, una a decedat, iar o altă persoană a primit îngrijiri medicale la fața locului. De asemenea, calul a decedat în urma accidentului.

UPDATE:  

Se pare că cinci dintre victime se aflau în caruță, iat trei în mașină. Autoturismul, un Opel Vectra cu numere de Bulgaria, a lovit din spate caruta. Cei trei ocupanți din mașină au fost transportați la spital. Femeia care a murit avea 25 de ani și locuia în Valea Mare Pravăț.

UPDATE:  

Crește numărul victimelor din accidentul de la Schitu Golești. În total sunt 8. O persoană este decedată. Două, ce prezintă leziuni minore, au fost preluate de SMURD. Alte două cu traumatisme și una cu leziuni minore au fost preluate de cele 2 ambulanțe SAJ ajunse la accident. S-a trimis încă o ambulanță SAJ la fața locului pentru două persoane cu atac de panică și escoriatii minore care refuză transportul la spital.

UPDATE: 

 Echipajele au ajuns la eveniment. O persoană este decedată. Două victime prezintă traumatisme, iar alte două au răni usoare. Circulaița este blocată pe DN 73.

Cu puțin timp în urmă, un accident grav s-a petrecut în localitatea Schitu Golești.

 Din primele informații, un autoturism a lovit o caruță. Se pare că sunt mai multe victime. Cei care au sunat sa ceară ajutor susțin ca 5 peroane sunt rănite. Se deplasează spre locul accidentului o autospecială, un echipaj SMURD și două ambulanțe de la SAJ.

 

FOTO: iNFO TRAFIC PITEȘTI