UPDATE! A fost prins șoferul fugar din Nord! A lovit o fetiță de 3 ani pe trecerea de pietoni!

UPDATE 10 AUGUST

Polițiștii rutieri au prins șoferul fugar, care în data de 25 iulie a lovit cu mașina o fetiță de 3 ani pe o trecere de pietoni din cartierul piteștean Nord, iar apoi a fugit.

Bărbatul, în vârstă de 54 de ani, din Ștefănești, a negat inițial că el ar fi fost la volanul mașinii. Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului producerii unui accident rutier fără încuviințarea poliției.

Se continuă cercetările.

UPDATE: 27 IULIE:

Datele oferite de cei care au fost prezenți cand a avut loc accidentul nu au fost exacte. Astfel, pana în prezent, soferul fugar nu a fost prins. În continuare, polițiștii fac cercetări.

 

UPDATE

Șoferul care a dat cu mașina peste o fetiță în vârstă de trei ani in timp ce micuța traversa strada pe trecerea de pietoni este în continuare căutat de polițiști. Se pare că pistele indicate de martori nu au fost reale și nu au dus încă la prinderea fugarului. Din fericire, fetița este în afara oricărui pericol. La scurt timp după accident, ea a fost dusă la Spitalul de pediatrie din Pitești, a fost examinată, dar nu a fost necesară internarea.

Un accident rutier a avut loc în cartierul piteștean Nord. Din primele informatii, o fetiță de aproximativ 3 ani si unul dintre parintii acesteia incercau sa traverseze strada pe trecerea de pietoni. Micuța ar fi fost rănită la o mana de o mașină al cărei șofer și-a văzut de drum ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. La fața locului a ajuns o ambulanță și politistii. Oamenii legii încearcă să dea de urmele șoferului care a fugit de la locul faptei.

Revenim!