(video) Arestat după ce a violat o fetiță de 11 ani. Bărbatul dă vina pe fată

UPDATE, 13 ianuarie:

Un bărbat de 40 de ani, din Bogați, care locuia fără forme legale în Rătești, a fost reținut zilele trecute după ce, în perioada decembrie 2019-ianuarie 2020, a violat o fetiță de 11 ani. Adus în fața magistraților de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunerea de arestare preventivă, individul a învinuit-o pe fată spunând că aceasta ar fi fost de acord cu actele sexuale. Fetița, în schimb, a povestit că a făcut-o de frică.


Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile.

Conform anchetei, se pare că individul a abordat-o pe stradă pe copilă  în luna decembrie și, din naivitate, fetița a intrat în vorbă cu el. Bărbatul a dus-o într-o clădire dezafectată, acolo unde a violat-o. În ianuarie, s-a întâlnit din nou fata pe stradă și i-a cerut să întrețină relații sexuale orale. Fata a ajuns acasă foarte speriată și i-a povestit tatălui tot ce s-a întâmplat. 

 

Un bărbat de 40 de ani, din Bogați, care locuia fără forme legale în Rătești, a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de viol.

Potrivit cercetărilor, omul ar fi întreținut relații sexuale cu o fetiță de 11 ani în perioada decembrie 2019-ianuarie 2020. Totul s-ar fi petrecut în Rătești, acolo unde omul obișnuia să lucreze cu ziua. Ar fi abordat-o pe minoră pe stradă și ar fi profitat de naivitatea acesteia. În urmă cu câteva zile, fetița ar fi venit acasă și i-ar fi povestit tatălui că ar fi întreținut relații sexuale orale cu individul. Șocat, omul a mers la poliție, relatând ce i-a spus fiica sa. 

Din cercetări, s-a stabilit că bărbatul de 40 de ani ar fi comis și în luna decembrie o faptă asemănătoare, victimă fiindu-i tot minora de 11 ani.

CITEȘTE ȘI ... Criminalul de la Călinești vrea o pedeapsă mai mică. A povestit cum și-a omorât soția

 

Argeșeanul a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunere de arestare preventivă.