9000 de mănuși au plecat către polițiștii din Argeș de la Fundația Lumina în Suflet!

Fundația Lumina în Suflet, prin Sindicatul Polițiștilor "PRO LEX" Argeș, a donat, astăzi, 9000 de mănuși de unică folosință polițiștilor aflați în prima linie din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Arges. 

CITEȘTE ȘI ... Miercuri, 8 aprilie: Dacia decide situația celor 13.500 de angajați


Reprezentanții fundației au anunțat că au achiziționat măști de protecție și mănuși de unică folosință în valoare de 65.000 lei. Au reușit să facă această achiziție renunțând la programele de ajutorare, cum este programul Bursa Educatio, care presupune acordarea de burse de studiu elevilor si studentilor care invata foarte bine, dar sunt fara posibilitati materiale.

”Urmeaza o perioada de incercari cu care nu ne-am mai confruntat pana acum din care vom iesi cu bine. Pentru noi toti va fi o lectie de viata din care vom invata sa fim mai buni, mai credinciosi, mai generosi, cu dragoste de oameni si de ceea ce ne inconjoara.

Am fost contactati de foarte multi dintre voi care doresc sa ajute si suntem bucurosi sa vedem ca exista oameni extrem de sensibili fata de cei aflati in suferinta! Voi, oameni de bine, puteti acum face donatii online pentru cei afectati de pandemia de Coronavirus Covid-19, accesand pagina noastra www.fundatialuminainsuflet.ro.
Sanatate multa! #Statiacasa”, este mesajul fundației postat pe pagina de socializare.