Mașină furată și incendiată! Autoturismul a fost găsit...

Și-a lăsat mașina parcată în apropierea blocului în care locuiește (zona Tudor Vladimirescu), iar dimineață, când s-a trezit, ia mașina de unde nu e! Femeia a alertat imediat polițiștii. La scurt timp, autoturismul a fost găsit abandonat, la aproximativ 2 km de locul în care fuseseră lăsat parcat, într-un canal de fugă. Din păcate, proprietara nu s-a putut bucura. Înainte să abandoneze mașina, hoțul a distrus-o prin incendiere.


Fiica femeii a postat pe Facebook (pe pagina Local Area) un  mesaj prin care speră să afle cine i-a făcut rău mamei sale: "Azi noapte din cartierul Tudor Vladimirescu a fost furata masina mamei mele, o Nova albastra- ENM...a fost data in urmarire si a fost gasita intr-un canal spre Stefanesti, incendiata...
In ce lume traim, fratilor?cum se poate asa ceva?era o masina fara valoare ...insa ea isi facea treaba cu ea...de ce am ajuns atat de jos?sunt socata...de necrezut!daca cineva ma poate ajuta cu detalii i-as fi recunoascatoare!"

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și distrugere. Cei care pot da detalii despre acest incident sunt rugați să sune la 112 sau să se adreseze polițiștilor.
 

 

Sursa: Pitesti Area