FELICITĂRI! Doina Bascovului este marea câștigătoare! Trofeul „Duelul Ansamblurilor” merge în Argeș

UPDATE

Veste nemaipomenită! Competiția națională „Duelul Ansamblurilor” a fost câștigată de ansamblul folcloric Doina Bascovului, cu peste 60.000 de voturi. Încă o dată, tinerii artiști din cadrul Casei de Cultură Bascov, au impresionat prin talentul lor, reușind să învingă ansamblul Zestrea Budureștii, din Bihor, dar și Doina Cârcinovului, colegii lor argeșeni.

Doina Cârcinovului a ocupat locul al III-lea, cu peste 16.000 de voturi, în vreme ce pe locul al II-lea s-a clasat ansamblul bihorean.

Echipa SursaTa transmite felicitări artiștilor!

Cele două ansambluri care reprezintă Argeșul în competiția națională Duelul Ansamblurilor, s-au calificat în finală și luptă pentru câștigarea trofeului. Este vorba despre „Doina Bascovului” şi „Doina Cârcinovului” care se vor duela cu ansamblul folcloric Zestrea Budureșii, din Bihor. 

Pentru a susține ansamblurile argeșene, astăzi, începând cu ora 15:00, trimiteți SMS la 1266 cu mesajul BASCOV sau CARCINOV.

 Atenţie mare, însă: scrieţi numele judeţului cu litera S, nu cu Ş, de asemenea, cu A, nu cu Â, deoarece sistemul telefonic informatizat nu recunoaşte diacriticele. Preţul unui mesaj este de doar 24 de cenţi şi pentru a vă susţine favoriţii puteţi trimite de pe orice telefon oricâte mesaje doriţi. O altă modalitate de a susţine artiştii argeşeni este votul online, pe platforma lamaruta.protv.ro/voteaza, însă aici nu puteţi vota decât o singură dată, prin logare cu contul de facebook.