Stăpâna de sclavi gravidă a născut! A fost dusă la închisoare

Cerasela Onică, una dintre stăpânele de sclavi din Berevoiești, a fost încarcerată, fiind condamnată la 4 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și lipsire ilegală de libertate.

Cerasela Onică nu a rămas în închisoare, deoarece a fost însărcinată. După naștere, magistrații au decis ca femeia de 26 de ani să fie încarcerată.

Reamintim că mai multe familii din satul Gămăcești, comuna argeșeană Berevoești, au ținut 40 de tineri, inclusiv copii, în sclavie pe care îi puneau să muncească în case și la câmp. Victimele erau sechestrate și erau, cel mai des, răpite sau racolate cu promisiunea unui loc de muncă.
Pe scurt, sclavii erau obligați să cerşească sau să muncească pentru câteva firimituri de pâine, iar cei care se împotriveau sau încercau să scape erau pedepsiţi prin metode demne de practicile evului mediu. Ancheta a mai scos la iveală că sclavii erau bătuți cu biciul și cu cozi de lopeți sau cu furci, și opăriți cu apă fiartă, dar și faptul că „stăpânii” lor îi „specializaseră” în funcție de nevoile lor.