Stați în casă - 176 de sancțiuni într-o singură zi pentru nerespectarea ordonanțelor

Reprezentanții Instituției Prefectului Argeș au anunțat că în ultimele 24 de ore, au avut loc mai multe acțiuni pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul COVID-19, la care au participat atat angajați ai Poliției, Jandarmeriei, Poliției Locale, Armatei cat și din cadrul altor structuri.

În acest context au fost verificate 1693 de persoane, cu privire la respectarea măsurilor de izolare sau carantină , in urma acestora au fost constatate 176 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 331.000 de lei, pentru persoanele care nu au respectat măsura privind restricționarea circulației.

Se reamintește faptul ca de la începutul stării de urgență, în Argeș, pentru nerespectarea măsurilor de restricționare a circulației, impuse prin ordonanțele militare, au fost constatate 3757 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 5,55 milioane lei. 

De asemenea pentru nerespectarea măsurilor de izolare sau carantină, în Argeș au fost aplicate 34 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 115.000 lei.