Simona Halep - pacienta medicului argeşean Claudia Teodorescu

Simona Halep - pacienta medicului argeşean Claudia Teodorescu

În vreme ce fostul deputat Cătălin Teodorescu s-a retras din viața publică, soţia acestuia, de profesie medic, pare să aibă parte numai de satisfacţii pe plan profesional. Fondatoare a unei prestigioase clinici medicale din Capitală, dr. Claudia Teodorescu are printre miile de pacienţi şi celebrităţi. Recent, printre cei care au trecut pragul clinicii Donna din Pipera s-a numărat şi Simona Halep. Aceasta a făcut un consult la specialiștii din cadrul Donna Medical Center chiar cu o zi înainte de a pleca la Wimbledon. Cu acest prilej, medicul Claudia Teodorescu a avut privilegiul de a se fotografia alături de cea care două săptămâni mai târziu ajungea campioana pe iarba londoneză.

„Sunt foarte  mândră că o cunosc pe Simona Halep! Mă bucur din suflet pentru ea și îi doresc SUCCES în continuare! Felicitări Simonei! Felicitări și părinților ei pentru că au crescut un astfel de copil!”, a fost mesajul medicului Claudia Teodorescu.

Donna Medical Center a fost fondată în anul 2011 de către dr. Elena-Claudia Teodorescu, doctor în științe medicale, medic primar radiologie și imagistică medicală, cu peste 15 ani de experiență și supraspecializare în imagistica sânului și sănătatea femeii.