Ionică a reacţionat după ce Becali a anunţat că mută FCSB-ul pe stadionul lui FC Argeş

Rămas fără variante după ce Arena Naţională a fost închisă, iar arena din Voluntari ”nu aduce noroc”, Becali vrea să mute echipa la Piteşti. Numai că suporterii lui FC Argeş au reacţionat dur pe internet şi nu vor să-i primească pe roş-albaştri pe arena lor. Primarul din Piteşti e încântat însă de ideea de a aduce FCSB-ul la el în oraş.

”Am văzut şi eu reacţiile care au apărut după ce oficialii de la FCSB au spus că iau în calcul stadionul din Piteşti pentru aceste trei meciuri. Piteştenii trebuie să ştie că noi îi preţuim pe suporterii lui FC Argeş, echipa noastră de suflet, dar în fotbal nu trebuie să avem încrâncenări.

Dacă vor face o solicitare fermă, iar răspunsul nostru va fi afirmativ, totul va fi transparent şi în condiţiile legii. Va fi în beneficiul fotbalului. Ştiu că oamenii îşi doresc să vadă meciuri de Liga I pe acest stadion. La Piteşti au mai jucat acum câţiva ani Steaua, Dinamo, Universitatea Craiova şi nu au plecat cu nimic de la stadion. Nu au încurcat cu nimic echipa noastră”, a spus Cornel Ionică, primarul din Piteşti.

Sursa: telekomsport.ro