Fotografiile suporterilor FC Argeş, puse pe scaune la meciurile de acasă ale echipei

Pentru că în perioada pandemiei accesul suporterilor pe stadionul Nicolae Dobrin nu este permis, FC Argeş a găsit o variantă inedită pentru ca fanii să îşi arate susţinerea: fotografiile lor sunt puse pe scaune la meciurile de acasă ale echipei.

Prima astfel de acţiune a avut loc la meciul de pe 8 martie, câştigat de FC Argeş cu 2-1 împotriva celor de la Poli Iaşi. Suporterii care au cumpărat bilete virtuale de minim 50 lei au putut trimite fotografia cu iubitele lor, având în vedere că partida s-a desfăşurat pe 8 martie sau fotografia proprie pentru a fi afişate la tribuna I a stadionului ca formă de susţinere virtuală a echipei FC Argeş. A fost o acţiune încununată de succes, aproximativ 50 de fotografii fiind afişate pe durata partidei. În total, s-au vândut pentru acel meci 1595 bilete virtuale, un număr important ce arată interesul suporterilor pentru FC Argeş şi dorinţa de a sprijini echipa.

După un început slab de campionat, FC Argeş este acum revelaţia Ligii 1, fiind pe locul opt şi având şanse de a juca în play-off. Echipa alb-violetă a pierdut un singur meci din ultimele 13 jucate.

 

 


„Piteştiul are nevoie de stadion nou”

Legat de succesul biletelor virtuale, ce costă între 5 şi 15 lei, Cristian Mitrache, directorul de imagine al FC Argeş spune că „nu am facut decât să ascult dorinţa suporterilor. Ei işi doreau să facă ceva astfel incât jucătorii să ii simtă aproape. Le-am îndeplinit dorinţa si sunt mândru pentru asta. Voi continua proiectul, şi ţelul meu este sa vindem cel puţin 1953 bilete la fiecare meci. Îmi reproşez că nu am promovat suficient proiectul. Am învăţat multe din asta şi nu mă opresc aici. Vor mai fi şi alte surprize pentru suporteri şi pentru club.  În acest moment îmi doresc sa stie toată ţara că ”Piteştiul are nevoie de stadion nou!” ”.


Sursa: Adevarul.ro