Ce mesaj au postat organizatorii de la Wimbledon, după ce Simona Halep și-a anunțat retragerea!  | Sursa Ta

Organizatorii de la Wimbledon au postat, pe pagina oficială de Twitter, un mesaj, la câteva minute după ce Simona Halep și-a anunțat retragerea.

"Ne vei lipsi în acest an, Simona Halep! Să te întorci mai puternică în 2022!", au postat cei de la Wimbledon.

Simona Halep, numărul 3 mondial, şi-a anunţat retragerea de la turneul de Grand Slam de la Wimbledon, pe care l-a câştigat în urmă cu doi ani.

"Cu mare tristeţe îmi anunţ retragerea de la turneul de la Wimbledon, nefiind încă refăcută complet după accidentarea la gambă. Am dat totul pentru a fi pregătită să joc la Wimbledon şi după amintirile speciale de acum doi ani eram încântată şi onorată să revin pe acest teren din postura de campioană en titre. Din păcate, corpul meu nu a cooperat aşa că sunt nevoită să păstrez acest sentiment pentru anul viitor", a scris Halep într-un mesaj pe contul personal de Instagram.

 

CITEȘTE ȘI... (Video) Transferuri FC Argeș! Lista completă anunțată astăzi într-o conferință a Primăriei Pitești

"Pot spune sincer că sunt dezamăgită şi supărată că sunt nevoită să iau această decizie. Ultima perioadă a fost una dificilă pentru mine, dar ratarea a două turnee de Mare Şlem a făcut-o cu atât mai grea din punct de vedere mental şi fizic. Voi vedea ce îmi rezervă viitorul, dar sper ca această perioadă să mă transforme într-o persoană şi un sportiv mai puternic. Mulţumesc organizatorilor pentru înţelegere şi susţinere", a adăugat Halep.

Pe 12 mai, Simona Halep a fost nevoită să abandoneze în turul al doilea la Roma, la scorul de 6-1, 3-3, 0-30 cu germanca Angelique Kerber, după 57 de minute de joc. Din cauza accidentării suferite la gambă, Halep a ratat turneul de la Roland Garros.

CITEȘTE ȘI... Mijlocașul Cristi Tanase s-a întors la FC Argeș după 12 ani! Ce a declarat fotbalistul

Al treilea turneu de Grand Slam al anului, cel de la Wimbledon, în care Halep este campioana en titre (titlu câştigat în 2019; ediţia 2020 a fost anulată, n. red.), se va desfăşura între 28 iunie şi 10 iulie.

Sursa: Digisport.ro