Bilete ONLINE pentru meciurile FC Argeș!

Bilete virtuale pentru susținerea echipei FC Argeș. Bilete sunt disponibile online, pe biletel.ro

Următoarea partidă va avea loc între FC Arges - CSM Politehnica Iasi, prețul biletelor fiind între 5 lei și 15 lei. Oferind un exemplu, primarul Cristian Gentea a achiziționat deja 50 de bilete, fiind astfel primul cumpărător.


”Din cauza pandemiei, nu am putut fi alături de jucătorii noștri, însă de astăzi, le putem arăta că FC ARGEȘ este o MARE FAMILIE!
Vreți să umplem stadionul în următorul meci pe care îl disputăm acasă?
Vreți să le arătăm băieților noștri că suntem alături de ei și că ar fi jucat cu tribunele pline?
De astăzi s-au pus în vânzare biletele virtuale pentru meciul FC ARGEȘ - Poli Iași!
Fii și tu alături de vulturii noștri! Împreună ducem legenda mai departe! Hai FC ARGEȘ!”, este mesajul postat pe pagina de socializare.


Reamimtim că, de ieri, clubul FC Argeș are un nou director de imagine, în persoana lui Cristian Mitrache,  antreprenor cu afaceri în domeniul informaticii și inginer de profesie. Funcția pe care o va deține nu va fi remunerată, Cristian Mitrache muncind ca voluntar. Cristian Mitrache este cel care s-a ocupat personal de crearea paginii de internet oficiale a clubului, www.fcarges-pitesti.ro

 


Bilete online și pentru volei și baschet

Tot ieri, administrația publică a anunțat că în curând se vor putea cumpăra și bilete pentru meciurile de volei și baschet.

 


Noutăți la magazinul de prezentare al FC Argeș


Magazinul de prezentare al FC Argeș aduce noutăți în acest an, și anume plata cu cardul, fiind instalat sistemul POS, cumparaturi online cu plata cu cardul și livrare la pachetomate.