Sponsorizare consistentă pentru FC Argeş! 10.000 euro pentru monitorizarea comportamentului la efort a fotbaliştilor

10.000 euro pentru monitorizarea comportamentului la efort a fotbaliştilor


Alb-violeţii beneficiază de o nouă sponsorizare, cea mai mare de până acum, obţinută în urma demersurilor preşedintelui Cristian Gentea, care a anunţat încă din vară, pe când abia se făceau demersuri pentru ca echipa să fie preluată de o structură de drept privat, că va atrage finanţări pentru a sprijini evoluţia fotbaliştilor.

„Aşa cum am promis, am apelat la una dintre cele mai puternice societăți din România, Societatea Națională Nuclearelectrica, în vederea acordării unei sponsorizări pentru achiziția unui echipament complet de monitorizare a comportamentului la efort şi a pregătirii fizice a jucătorilor echipei FC Argeș. Am susținut puternic această solicitare, împreună cu Robert Tudorache. Cei de la SNN au fost extraordinar de receptivi, fiind încântați să aibă o contribuție la visul nostru de a promova în Liga 1 şi le mulţumesc foarte mult pentru asta. Astăzi (n.r. vineri, 29 noiembrie) s-a aprobat sponsorizarea, iar eu sunt foarte mulţumit! Sper ca eforturile pe care le fac să fie corect apreciate, dar și răsplătite de către staff şi jucători printr-o implicare superioară şi rezultate pe măsură.”, ne-a declarat Cristian Gentea. Valoarea sponsorizării se ridică la 10.000 euro, cu care se va achiziţiona echipamentul necesar pentru monitorizarea a 20 de jucători. 


Şi alte companii private au sponsorizat echipa alb-violetă, cu sume cuprinse între 5.000 şi 25.000 lei, fiind vorba de societăţile Total Bet, Elite, Catali, Daperom, Lear Corporation, Carrefour, Andremar Instal Construct, SAF Construct şi Palet Logistic Expres.
 

 

Sursa: Săptămânalul Ancheta