Spider Holding produce viziere! Cumperi una, primești două! Și donezi!

"Cumperi UNA primești DOUĂ. Primești DOUĂ donezi UNA!" - Acesta este sloganul campaniei organizate de Fabrica de Publicitate Spider Holding.

Până la finalul lunii, Spider Holding va produce în atelierele sale 20.000 bucăti Viziere realizate integral din material PET G de 0.5 mm (material ce se poate dezinfecta făra probleme), cu prindere pe cap reglabilă (atât în fața cât și în spate), ambalate individual in pungi de plastic. Produsele vor fi etichetate cu tipul și proveniența materialelor folosite, inclusiv instrucțiuni de folosire.

 

Costul unei viziere va fi de 15 lei TVA inclus. Informații: Alin Rainea 0729 774 337

 

”La fiecare vizieră cumpărată mai primiți incă una din partea noastră. Condiția este ca aceasta să fie donată către cei care au mare nevoie de ele in aceste momente grele.
Ca să nu existe dubii privind solicitările:

1. Nu vindem la bucată
2. Nu încasăm numerar
3. Cantitatea minimă este de 50 buc
4. Prioritate la livrare vor avea comenzile achitate in avans, urmând cronologia lor. Livrarea se va face in ordinea comenzilor primite.

Stați în casă. Să fiți sănătoși.
Doamne ajută!”


Donația va fi făcută în numele cumpărătorului către asociații, ONG - uri, sau direct către unitățile medicale, pe bază de proces verbal sau alte documente specifice în acest caz. Cumpărătorul va primi factură fiscală pentru toată cantitatea, plata făcându-se doar prin transfer bancar. Spider Holding asigura livrarea către cumpărător sau unitatea primitoare a donației, în limita județului Argeș.

În mesajul postat pe pagina de socializare, Spider Holding anunță donarea a 25% din suma obținută în urma campaniei.