SPECTACULOS! Cu Dacia până în Anglia

SPECTACULOS! Cu Dacia până în Anglia. Mașina va străbate un drum lung de peste 24000 de kilometri.

Trei tineri vor să omagieze bătrâna Dacie, mașina pe care au învățat să conducă și care îi reprezintă pe români. Tinerii din Satu Mare doresc să facă o excursie până în Anglia, după care vor să viziteze fiercare țară din Europa.
Mașina va străbate un drum lung de peste 24000 de kilometri și va fi făcut în cea mai mare parte prin sate şi oraşe, cei trei dorind să evite autostrăzile, acolo unde prea puţină lume ar putea observa maşina cu care ei se deplasează şi mai puţină lume putând intra cu ei în vorbă despre această maşină.

CITEȘTE ȘI ... ȘOFER INCONȘTIENT! Un polițist- eroul zilei

Cei trei curajoși, Bogdan Tincu, Ovidiu Pop şi Claudiu Belbe vor astfel să promoveze istoria recentă a României în rândul străinilor: „Bătrâna Dacie merită aplauzele şi aprecierile noastre! Noi ne-am decis să o omagiem aşa cum se cuvine şi să o plimbăm prin Europa. Vrem să mergem în ţări, oraşe, sate, unde să vadă cei de acolo o maşina cu tradiţie şi o istorie bogată şi frumoasă! Din Satu Mare până în Anglia în Stoke on Trent, vrem să promovăm istoria acestei maşini şi o parte din istoria României! Pornim pe 16 octombrie şi ne vom întoarce peste 2 săptămâni. Tot ce se întâmplă pe drum puteţi urmări pe această pagina de Facebook, pe Youtube”, a declarat Bogdan Tincu pentru Adevărul.ro.

Sursa: Adevărul.ro