Spectacolul de dans și acrobații la Filarmonica Pitești

Primăria Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești și Filarmonica Pitești, și Clubul Total Dance organizează spectacolul de dans și acrobații sub genericul SPECTACULAR, luni, 3 iunie, de la ora 19,00, la sediul Filarmonicii Pitești. Evenimentul va fi susținut de perechile de dansatori Cameo Rascale din Australia și Dan@Bianca din România. Cameo Rascale – James Capener și Rebeca Borromei sunt un cuplu de acrobați, jongleri și comedieni aclamați pe plan mondial, finaliști la Australian Got Talents.
 

Dan și Bianca formează un cuplu de dansatori români cu renume internațional, având un palmares bogat în lumea dansului sportiv. După ce și-au încheiat cariera sportivă, și-au îndreptat atenția către vasele de croazieră, susținând numere de ballroom, în diverse spectacole în jurul lumii. În show-ul SPECTACULAR, cei doi prezintă finețea și eleganța dansurilor de salon din perioada postbelică, împreună cu momente de step, comedie și muzică. Biletele se găsesc la casieria Filarmonicii Pitești.

 

 

 

 

Centrul Cultural Pitești organizează în perioada 1 - 6 iunie și alte evenimente cultural-educative:


Marți, 4 iunie, de la ora 12,30, în Sala Ars Nova, de la Casa Cărții, dezbaterea cu tema „Dreptul de a trăi într-un mediu sănătos”, în cadrul proiectului cultural-educativ, sub genericul „Și noi avem drepturi”, coordonat de promotorul cultural Alexandra Grigorescu, și organizat în parteneriat cu Organizația Salvați Copiii Filiala Argeș;


Miercuri, 5 iunie, de la ora 15,00, în Sala Ars Nova, de la Casa Cărții, lectură publică din volumele scriitoarei și traducătoarei Paula Romanescu: „Cherchez la Femme”(proză), „Astăzi Ați Râs?”(proză), „Și A Fost Întâi Decembrie la Alba”(versuri), în interpretarea autoarei;


Joi, 6 iunie, de la ora 12,00, la parterul Casei Cărții, vernisajul expoziției de pictură cu tematică religioasă sub genericul „Pentru a fi iubit pământul”, realizată de artiștii plastici Adina Romanescu, Maria Iacob, Valeriu Stoica, Elena Constantin și Nicolae Nestor, eveniment organizat în colaborare cu Asociația Județeană Argeș „Basarab I” a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere, coordonator col.(r) Ion Catinca.