Spectacol și competiție la Dracula Fest și Dracula Bike

Spectacol și competiție la Dracula Fest și Dracula Bike. Atmosfera de altădată va fi reînviată.

Sâmbătă, 20 august, sunteți așteptați la concursul de ciclism montan “Dracula Bike Fest”, organizat în cadrul “Sărbătorilor Argeșului și Musce­lului” - ediția a X-a și la a 8-a ediție a ”Dracula Fest” din Cetatea Poienari.
Înscrierile la competiția „Dracula Bike” se pot face la numărul de telefon 0248/224.488 sau e-mail sal­vamontarges@yahoo.com, ori la start, în ziua concursului, până la ora 11:30. Nu se va percepe taxă de participare. Startul se va da din punctul Călugărița. Acesta se află la 3 km distanță de barajul Vidraru, pe firul către Cumpăna (dru­mul neasfaltat). De aici se vor parcurge 9 km până la baza ur­cării în Curmătura Runcurelei, unde va fi un post de control la care se vor valida foile de concurs, după care concurenții vor veni înapoi, spre sosire, urmând același parcurs. Distanța totală: 18 km. Altitudine totală cumulată: 390 metri. Nivel mediu.

CITEȘTE ȘI ... VIDEO! FESTIVALUL INTERNAȚIONAL AL FANFARELOR ȘI MAJORETELOR! 


În cadrul „Dracula Fest”, turiști de toate vârstele, din țară și din străinătate, împreună cu localnici, sunt așteptați să retrăiască istoria, să devină parte din legendele lui Vlad Țepeș și să intre în atmosfera vremurilor de glorie, demult apuse, ale Cetății Poenari – Cuibul Vulturului Alb. Începând cu ora 20.00, se vor depăna legende locu­lui, reprezentanții Muzeului Județean Argeș dezvăluind adevărata față a Voievodului Vlad Țepeș, iar atmosfera de altădată va fi reînviată, prin muzică și dans. Totodată, se va aduce un omagiu pentru Florin Dumitru, fostul director al Teatrului de Păpuși.