Spectacol de final la Festivalul International de Fanfare!

Timp de trei zile,  șase fanfare din cinci țări, au oferit publicului argeșean un spectacol extraordinar, în cadrul Festivalului Internațional de Fanfare, ediția a VIII-a.

Duminică, în Piața Vasile Milea a avut loc festivitatea de închidere a Festivalului Internațional de Fanfare – ediția a VIII-a. Cu această ocazie a fost organizat un spectacol extraordinar susținut de fanfarele din BULGARIA, REPUBLICA MOLDOVA, TURCIA - Bursa, TURCIA - Edirne, UNGARIA și ROMANIA, reprezentată de  Fanfara “Argeșul” a Centrului Cultural Județean Argeș.

Programul a debutat la ora 18.30, cu  parada fanfarelor pe traseul Piața Primăriei – Piața Vasile Milea, a continuat cu un spectacol oferit de echipele participante și s-a finalizat cu festivitatea de premiere.

În  cadrul acestui moment, președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, a înmânat fanfarelor din BULGARIA, REPUBLICA MOLDOVA, TURCIA - Bursa, TURCIA - Edirne, UNGARIA și ROMANIA - Fanfara “Argeșul” a Centrului Cultural Județean Argeș trofeele festivalului.

Festivalul Internaţional de Fanfare, aflat la a VIII-a ediţie este un eveniment devenit deja   tradiţie în Argeş. În acest an au fost prezente şase fanfare şi orchestre profesioniste şi de amatori din Bulgaria, Republica Moldova, Turcia - Bursa, Turcia - Edirne, Ungaria.

şi România, fanfare care au susţinut spectacole şi mici momente artistice vreme de 3 zile.